ARKIVAATTEET ILONASTA!

Ilonasta löytyy monenlaisia neuleita, pooloja ja tunikoja syksyn viilentyneisiin päiviin. Tässä kuvia muutamista.


TALVIULKOILUUN LÄMMINTÄ YLLE!

Ilonan valikoimassa on suomalaisella mitoituksella tehtyjä talvitakkeja ja toppahousuja sail&ski-valikoimasta myös suurenmoisille naisille ja miehille. Pipoja ja huiveja löytyy monipuolinen valikoima.

Musta kuminauha-vyötäröinen perustoppahousu 59,90€, kokoja XXS-4XL ja myös lyhyellä lahkeenpituudella. Talvilaatuista shoftshell-ulkoiluhousua: Leea, on musta- ja harmaavärisenä 99,90-115€.

Syksyn sadesään tyylikäs takki Tuxer 64,90€.


Tyylikäs naisellinen jakku!

Kotimainen Muotitorppa Oy:n tekstiilinahkainen monikäyttöinen jakku ja tunika ovat meidän valikoimissa. Mitoitus on täydellinen suomalaiselle naiselle! Kokoja XS-4XL, konepesun kestävä.
Asun kruunaa 100% merinovillainen Laura Lykken suunnittelema huivi (64,90€)!

Uudet ihanat Masai-tunikat tulivat! Niissä on aikuisten naisten mitoitus: Hyvin istuvat, laskeutuvat sekä muotoja kauniisti peittävät.
Hinnat 74 €-109 €.


Muuta asumaan ihanaan PontNeuf-tunikaan!
Näista mukavista, helppohoitoisista ja laadukkaista tunikoista tulee varmasti LEMPIVAATTEESI!
Lähes kaikissa malleissa on isota taskut. Materiaali viskoosia. Kokoja XS-3XL. Tässä on malleja syksyn kuoseista. Suosituimmat tunikamallit ovat Isabella ja Maria.

VAATTEET SYKSYN JA TALVEN RIENTOIHIN SEKÄ JUHLIIN

Näiden tunikojen lisäksi housuvalikoimamme on hyvä ja monipuolinen.
Ilonassa on  Laurien Emma Ihmehousut useissa lahkeen leveyksissä, pituuksissa ja väreissä (84 €), Ze-Ze:n Edit ja Elsa housut (59,90€) sekä Jade-housuja useissa malleissa. Wery Nicen super-stretch Pirre- ja Caramel-farkut seka CaraSkinny-superstretch-housu.