ARKIVAATTEET ILONASTA!

Ilonasta löytyy monenlaisia neuleita, puserojaja tunikoja ja mekkoja kesän juhliin ja rientoihin.


ULKOILUUN JA RETKEILYYN ASUT NIIN NAISILLE KUIN MIEHILLEKIN!

Tuxerin mallistosta retkeilyhousut ja -takki, naisille kaunis tumma lila, miehille harmaa. Housuissa joustavat polvi- ja pylly'paikat', 58,90€. Naisten koot 38-46, miesten M-3XL. Takki myös mukavasti joustavaa materiaalia.

Naisille D-mitoituksella sail&ski-kesätakki, hinta 149€. Kokoja XS-4XL. Sail&ski-mallistosta verkkovuoriset tuulihousut niin miehille kuin naisillekin. Normaali- ja lyhytlahkeisina. 59,90€.

Sadesään tyylikäs takki Tuxer 64,90€.Koot S-3XL. Nyppyyntymättömät fleece-takit naisille, miehille ja tytöille. Sievin kumisaappaat kokoja 36-46.


Tyylikäs naisellinen jakku!

Kotimainen Muotitorppa Oy:n tekstiilinahkainen monikäyttöinen jakku ja tunika sekä pitsihelmaise topit ovat meidän valikoimissa. Mitoitus on täydellinen suomalaiselle naiselle! Kokoja XS-4XL, konepesun kestävä. Nyt myös punaisena.


Uudet ihanat Masai-tunikat tulivat! Kesän ihanissa kukkakuoseissa. Niissä on aikuisten naisten mitoitus: Hyvin istuvat, laskeutuvat sekä muotoja kauniisti peittävät.
Hinnat 74 €-149 €.


Muuta asumaan ihanaan PontNeuf-tunikaan!
Näista mukavista, helppohoitoisista ja laadukkaista tunikoista tulee varmasti LEMPIVAATTEESI!
Lähes kaikissa malleissa on isota taskut. Materiaali viskoosia. Kokoja XS-3XL. Tässä on malleja syksyn kuoseista. Suosituimmat tunikamallit ovat Isabella ja Maria.

VAATTEET KESÄN RIENTOIHIN SEKÄ JUHLIIN

Näiden tunikojen ja puserojen lisäksi housuvalikoimamme on hyvä ja monipuolinen.
Ilonassa on  Laurien Emma Ihmehousut useissa lahkeen leveyksissä, pituuksissa ja väreissä, Ze-Ze:n Edit ja Elsa housut (59,90€) sekä Jade-housuja useissa malleissa. Wery Nicen super-stretch Pirre- ja Caramel-farkut seka CaraSkinny-superstretch-housu.